Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

A PH mérő medencéhez is kapható

A PH mérő medencéhez is kapható
A megbízható működésre képes PH mérő medencéhez is kapható. A PH mérésre sok esetben szükség lehet. Nemcsak ipari körülmények között, amikor az ivóvíz vagy a kazánvíz vizsgálatát kell elvégezni, hanem akkor is, amikor a medence vizével kapcsolatos elemzésre van szükség. Ilyenkor sem lehet a véletlenre bízni a feladatot, hiszen több szempontból is fontos, hogy a műszer milyen adatokat mutat.

Ez is ugyanolyan strapabíró, tudományos munkára kifejlesztett gép, ami mindig a valóságnak megfelelő adatokat szolgáltat. A felhasználóbarát kialakításának köszönhetően gyors, egyszerű és kényelmes használatot tesz lehetővé. A számok könnyen leolvashatók a képernyőről, és a működtetés is egyszerűen elsajátítható lépésekből áll.

Mivel nálunk a PH mérő medencéhez is kapható, így nem kell végtelennek tűnő nézelődésre indulnia a fizikai értelemben is létező boltokba. Elég, ha szemügyre veszi a kínálatunkat, amit akár otthon, a kényelmes foteljében ülve is megtehet. Az általunk kínált készülékek teljes mérési készlettel rendelkeznek, több ponton kalibrálhatók és hőmérséklet kompenzáltak. Ha ez még nem lenne elég, cseppállók, és megfelelnek az EU előírásoknak is.

A PH mérő medencéhez is remek választásnak bizonyul, amennyiben magas precizitással szeretne dolgozni, és a vizsgálati eredményeket további elemzésekhez, hivatalos állásfoglalásokhoz is fel kívánja használni. Ha bármiben a segítségére lehetünk, akkor keresse fel az ügyfélszolgálatunkat, készségesen válaszolunk a kérdéseire, és részletes tájékoztatást nyújtunk a termékekről, szállítási feltételekről.