Olcsó EC mérők

Rendezés:

Az Adwa EC mérő kimagasló tulajdonságai

Az EC mérő a vezetőképesség mérésére specializált eszköz, és mint ilyen műszer, korántsem mellékes, hogy milyen tulajdonságokat testesít meg. Az első kérdés, azonban Önhöz szól: milyen munkakörülmények közé keres eszközt? A laboratóriumi feltételek ugyanis egészen más jellemvonásokkal megáldott típust igényelnek, mint a kinti, nem egyszer zord terepviszonyok.

Természetesen, függetlenül attól, hogy melyik variációra voksol, nálunk a lehető legjobb helyen jár, hiszen az Adwa termékpalettája a gazdaságos és egyben optimális megoldások tárháza. Az EC mérő pontosság tekintetében nem szenvedhet csorbát, ez nem vitás. A készülékeink nagy tudásúak, ami többek között a multifunkcionalitásukban is megmutatkozik. A megkapott EC adatokból pillanatok alatt kiszámíthatóak a TDS-re vonatkozó értékek, vagyis az „okos” jelző teljesen jogosan szerepelhet előtagként a műszerek jellemzése során. Az EU-ban gyártott, jó minőségű, strapabíró, robosztus kialakítású, cseppálló modellek elérhető árkategóriába sorolhatóak, azaz a megvásárlásuk egyben gazdaságos elhatározás is. Ez olyannyira igaz, hogy a beruházásra befektetésként is tekinthet, amely mind rövid-, mind hosszútávon, többszörösen megtérülhet, az elégedettségre okot adó alkalmazás fényében.

A több ponton kalibrálható, hőmérséklet kompenzált, egykezes EC mérő nagy kijelzővel rendelkezik, azaz a különböző számadatok könnyedén leolvashatóak róla, ezzel nem kevés energia és idő spórolható meg a munkafolyamat során. A hordozható alternatívák ipari kivitelűek, azaz maradéktalanul helytállnak a terepen jelentkező, nem egyszer kifejezetten „ellenszenves” körülmények között. Az intelligens eszköz nemcsak a mérési pontosságával, hanem a felhasználóbarát kialakításával is az eredményességét támogatja.

 

Optimális terméshozam elérése precíz méréssel

Az EC mérő segítségével pontos képet kaphatunk arról, hogy mennyi oldott anyag van az adott oldatban. Ennek különösen nagy jelentősége van a mezőgazdaságban, ugyanis az adatok kinyerése nélkül nem lehet optimális terméshozamot elérni. Sajnos a víz nagyon könnyen kimossa a talajból az ásványi anyagokat, sókat és egyéb vegyületeket, ami nem kedvez a növényeknek. Emiatt szükség lehet a tápoldatok használatára.

Amennyiben viszont a tápoldattal több vagy épp kevesebb anyagot juttat be a földbe, mint amennyi szükséges, akkor számolni kell a negatív következményekkel is. Minden egyes növény más-más tápanyagellátást igényel, éppen ezért fontos, hogy tisztában legyen az ezzel kapcsolatos adatokkal.

Az AD32 tápoldat mérő remek választás

Ez a készülék mindenkinek jó szolgálatot tesz, aki kedvező áron szeretne hozzájutni egy olyan mérőműszerhez, ami nagy tudással rendelkezik és pontos adatokat szolgáltat. Az AD32-es sorozatszámú készülék rendkívül strapabíró, modern és precíz, az elektródája pedig egyszerűen cserélhető.

Amit még érdemes tudni róla, hogy vízhatlan kivitelben készül. Ez azt jelenti, hogy a nedvesség nem tehet kárt benne. Emellett robosztus testtel, automata hőkompenzációval és eredmény kimerevítési funkcióval is rendelkezik, amely tulajdonságok szintén nagyon kedveltté teszik a vásárlók körében.

Széleskörűen felhasználható tápoldatok mérésére, de talaj EC és sótartalom meghatározására is lehetőséget kínál. A termékhez 100 ml-es kalibráló oldat is tartozik, így azt külön nem kell megvásárolni.