TDS mérők

Rendezés:

A hibátlan vízminőség ellenőrzéshez elengedhetetlen az “igazi mérőműszer”!

A vízminőség mérése, legyen szó ivó- vagy kazánvíz vizsgálatáról, maradéktalan pontosságot igényel. Ahhoz, hogy az analízis során megszülető adatok precízen álljanak a rendelkezésére, olyan mérőműszerre van szüksége, ami nem ismer tréfát, már ami a mérés pontosságát illeti.

A kínálatunkból megvásárolható, kiváló minőségű műszerek komoly tudással büszkélkednek. Ez az a tulajdonság, ami a megbízhatóság megingathatatlan alappillére. Az okoseszközök kezessége felülmúlhatatlan, ami vitathatatlan előny a gyakorlatban, így a vízminőség meghatározása során is. Ráadásul, ha tőlünk vásárol, akkor a megrendelésével egy időben igényelheti a mérő kalibrálását, plusz elektródát is beszerezhet hozzá. Valamint egy év bónusz garanciával biztosíthatja be beruházását vagy fél áron juthat hozzá egy plusz kalibráló oldathoz. A befektetése ilyen körülmények között többszörösen megtérülhet, maga a vétel pedig gazdaságossága nyomán, egyéb pozitívumokat is tartogathat Önnek. Például az elérhető ár már a megrendelés pillanatában elégedettséggel töltheti el. Az EC/TDS/Temp mérők professzionális vizsgálatokra is alkalmazhatóak. A több ponton kalibrálható, hőmérséklet kompenzált berendezések cseppállóak, strapabíróak, vagyis a környezeti feltételekhez jól alkalmazkodnak.

A vízminőség ellenőrzése megannyi területen nélkülözhetetlen lépés. A kazán- és ivóvizek, a víztisztító berendezések vagy az akváriumi vizek sótartalmának kontrollálásán túl, a talaj EC analizálása is megvalósítható a műszerek hatékony közbenjárásával. A felhasználóbarát mérők nagy kijelzőjükön, jól látható módon jelenítik meg a mérési adatokat, ezzel is gördülékenyebbé és gyorsabbá varázsolva az analizálási folyamatok lefolyását.

 

A pontos TDS mérés nem lehet kérdés

A TDS mérés egyik legfontosabb kritériuma a pontosság. Ez az, ami semmilyen körülmények között nem szenvedhet csorbát. A kínálatunkban felfedezhető mérőműszer paletta tagjai jó minőségüknek, és a nagy tudásuknak köszönhetően borítékolják az elégedettségre okot adó, pontos adatokkal szolgáló használatot.

Mi az, ami az eszközökről egységesen elmondható? Az EU-ban kerültek előállításra, robosztus kialakításúak, strapabíróak, cseppállóak, pontosak, több ponton kalibrálhatóak, hőmérséklet kompenzáltak, jól látható kijelzővel és felhasználóbarát felülettel büszkélkednek. Laboratóriumi körülmények, illetve terepviszonyok közé is találhat optimális készüléket, ami maradéktalanul helytáll az adott szituációból következő kihívások közepette. A TDS mérés a fenti paraméterekkel megáldott okos mérőműszer közbenjárásával semmilyen problémába nem ütközhet. A beruházására bátran tekinthet megtérülő befektetésként, hiszen az elégedettségre okot adó alkalmazáson túl, a hosszú élettartam is borítékolható, a minőségi kialakításnak hála. A hordozható variációk ipari kivitelűek, és találhat közöttük egykezes típusokat is. Az utóbbiak felmarkolható pozitívumaival gyors és egyszerű mérési körülményeket teremthet. A nagy kijelzőn jól láthatóak az értékek, amiket így könnyű lejegyezni és persze szemmel tartani.

A TDS mérés költségei határozottan kedvezőek, hogyha a kínálatunk tagjai közül választja ki azt a műszert, ami minden elvárásával hiánytalanul harmonizál. Az elérhető árkategóriájú termékek közül, a legjobb, ha úgy választ, hogy kompromisszumok nélkül előtérbe helyezi azokat a kritériumokat, amelyek ha teljesülnek, akkor a sikeres rátalálás nem lehet vitás.