ph mérő úszómedencéhez

2022. 07. 10. 00:00:00

REDOXPOTENCIÁL ( ORP ) FOGALMA és MÉRÉSE

Redukciós-oxidációs (redox) reakciók legfontosabb paramétere a redoxpotenciál ( Az angol nyelvközegben ORP amely a Oxidation Reduction Potential rövidítése ).

A redukciós-oxidációs reakció folyamán az egyik anyag (redukáló szer) elektront ad le, a másik anyag (oxidáló szer ) elektront  vesz fel:

 

Red = Ox + e.

 

Ha egy közegben van a redukáló és oxidáló anyag, akkor ezt a rendszert redoxirendszernek nevezik.

2020. 03. 18. 09:00:00

Az Adwa pH mérő medencéhez tökéletes választás

Miért olyan nagyszerű az Adwa pH mérő medencéhez? Azért, mert elérhető áron juthat hozzá egy olyan készülékhez, amely nem ismeri a pontatlanság vagy kényelmetlenség fogalmát. A használata egyszerű, könnyű és komfortos, az általa kijelzett adatok abszolút stimmelnek, pontosak és a kezelés egésze semmiféle akadályba nem ütközhet.

2020. 01. 20. 10:00:00

A PH mérő medencéhez is kapható

A megbízható működésre képes PH mérő medencéhez is kapható. A PH mérésre sok esetben szükség lehet. Nemcsak ipari körülmények között, amikor az ivóvíz vagy a kazánvíz vizsgálatát kell elvégezni, hanem akkor is, amikor a medence vizével kapcsolatos elemzésre van szükség. Ilyenkor sem lehet a véletlenre bízni a feladatot, hiszen több szempontból is fontos, hogy a műszer milyen adatokat mutat.