EC mérők - Széles választékban, gyártói garanciával

Az ADWA EC/TDS mérők megoldást kínálnak a vezetőképesség mérés széles skálájára, akár 0,01 µS/cm -től  200 mS/cm-ig. Ezek a műszerek nagy túdásúak, elvégzik a TDS kiszámítását a mért EC értékből intelligens módon.

Mi mindent tud az Adwa EC mérő?

Az EC mérő kiváló megoldás a vezetőképesség-mérés széles skálájára. Az Adwa termékek, akár 0,01 µS/cm -től 200 mS/cm-ig használhatóak, és ez még nem minden. A nagy tudású, intelligens készülékek a mért EC adatokból egyszerűen és gyorsan elvégzik a TDS kiszámítását. Miként lehetséges ez? Úgy, hogy a kínálatunkban szereplő termékpaletta minden egyes tagja komoly tudással, mérés tekintetében pontossággal, több pontú kalibrálhatósággal és hőmérséklet kompenzáltsággal büszkélkedik.

A hordozható variációk ipari kivitelűek, azaz a legnehezebb terepviszonyok között is garantáltan helytállnak. A készletünkben laboratóriumi körülmények közé specializált EC mérőket is felfedezhet, egyedi céljainak és igényeinek megfelelően. A nagy, jól látható kijelzővel büszkélkedő alternatívák felhasználóbarát kialakításukról híresek, ami a gyakorlatban fennakadásoktól mentes, hatékony és precíz alkalmazást jelent. A strapabíró, cseppálló modellek mindennek tetejében elérhető áron szerezhetőek be, mégpedig határozottan gazdaságos módon. A befektetése többszörösen is megtérülhet, egyrészt a vásárlás pillanatában, hála az alacsony bekerülési költségeknek, másrészt a hosszú távú, elégedettségre okot adó alkalmazás során (amit bónusz garanciaidő igénylésével még jobban bebiztosíthat).

Az EC mérő EU-ban gyártott, robosztus kivitelű eszköz, amely ellenálló fizikai tulajdonságai miatt zord körülmények között is precízen teljesíti a feladatát. A jó minőség ilyen feltételek mellett garantált, ami nem pusztán az alkalmazás, mérés folyamán mutatkozik meg, hanem a készülék által generált értékek pontosságában az, ezáltal borítékolva az analízise és ezzel együtt a munkája eredményességét, sikerét.

 

A TDS mérés egy nagy tudású eszközzel gyerekjáték

A TDS mérés egy olyan műszer meglétét, alkalmazását feltételezi, amely nem ismeri a pontatlanság fogalmát, és ami a felhasználóbarát kialakításával megkönnyíti a munkát. A kínálatunkban egytől-egyig ilyen eszközök közül válogathat.

Mik azok a tulajdonságok, amelyek minden egyes modellről elmondhatóak?

EU-ban gyártottak, strapabíróak, cseppállóak, robosztus kialakításúak, elérhető árkategóriájúak, nagy kijelzővel rendelkeznek, és végül, de nem utolsó sorban, precizitás tekintetében tréfát nem ismernek. Utóbbi tényt igazolja a több pontos kalibrálhatóság és a hőmérséklet kompenzáltság.

A TDS mérés az EC analízise során megkapott adatok hozzájárulásával is kivitelezhető, azaz a mindkét mérési típust tartalmazó készülékek bátran nevezhetőek multifunkciós modelleknek. A beszerzés a fenti pozitívumok tudatában gazdaságos elhatározás, ami mind rövid-, mind hosszútávon megtérülhet. Eleve óriási kincs a mérési pontosság, az egykezes, azaz kényelmes kialakítás, ám ezen túl a hosszú élettartamot borítékoló minőség jelenléte is nélkülözhetetlen a maximális elégedettséghez.

Az ipari kivitelű variációk hordozhatóak, és ennek megfelelően terepviszonyok között is helytállnak. A nagy kijelzőnek köszönhetően, az adatok leolvasása nem ütközhet látható akadályokba, ami a munkafolyamat szempontjából mindenképp előnyös tény, pláne, hogy általa idő és energia takarítható meg.

Ha pedig, már szóba került a spórolás: a TDS mérés nem jelenthet kihívást, ha az elérhető árkategóriájú Adwa termékeket választja. Hiszen úgy juthat hozzá a megbízhatóságban hibátlanul teljesítő modellek valamelyikéhez, hogy közben nem kell szükségtelenül nagy anyagi áldozatokat hoznia.