Teszterek

Rendezés:

Mi az, amit egy igazán megbízható víz pH mérő nyújthat Önnek?

Az ideális víz pH mérő legfontosabb tulajdonsága kétségtelenül a pontosság. Ám azért akad még néhány olyan jellemző, ami nagymértékben körülhatárolhatja a választását. A kérdés tehát az, hogy az egyedi igényei és elvárásai milyen jellemvonásokkal megáldott modellre irányítják a figyelmét?

A kínálatunkban elérhető árkategóriájú, jó minőségű eszközöket fedezhet fel, amelyek mérés tekintetében precizitással szerepelnek. A kézreálló készülékek nagy, jól látható kijelzővel büszkélkednek, ami a gyors és fennakadásmentes adminisztráció szempontjából nélkülözhetetlen előny. A robosztus kialakítású víz pH mérők strapabíróak, cseppállóak, vagyis kiválóan teljesítenek a nem feltétlenül optimális terepviszonyok között. Az EU-ban gyártott típusok preferálása, beszerzése nemes egyszerűséggel gazdaságos döntés. Egyrészt az alacsony bekerülési költség nem kíván Öntől vállalhatatlan súlyú kiadási-áldozatokat. Másrészt a megrendelésével párhuzamosan további garanciaidővel láthatja el legújabb szerzeményét, amivel még biztosabb alapokra helyezheti az akadálytalan és eredményes közös munkát. A vásárlás folyamán kosarába kerülő ajándék kiegészítők pedig, valóban feltehetik az i-re a pontot. Laboratóriumi közeghez tervezett variációkon túl, ipari kivitelű, hordozható verziókat is találhat.

Konkrét típustól függetlenül, az Adwa víz pH mérő pontos, több ponton kalibrálható, hőmérséklet kompenzált, strapabíró műszer, amely teljes mérési készlettel rendelkezik, vagyis pluszban nincsen szükség pufferek beszerzésére, ami szintén nagyon is takarékos pozitívum. A felhasználóbarát tulajdonságokkal megáldott mérő közbenjárásával borítékolhatja nemcsak a mérési pontosságot, hanem a folyamat gördülékenységét és problémamentességét is.

 

Az Adwa Ad12 az egyik legjobb olcsó PH mérő

Sok esetben szükség lehet a pH érték pontos meghatározására. Ehhez azonban fontos, hogy a megfelelő pH-mérő kerüljön kiválasztásra, ami tökéletesen alkalmas az adat precíz kinyerésére. Ma már többféle modell is rendelkezésre áll, így érdemes átgondolni, hogy melyik lenne a legideálisabb a feladat elvégzésére. Ha az adott munka vagy a körülmények megkövetelik a drágább mérő használatát, akkor nem éri meg olcsóbbat választani. Ez fordítva is igaz. Ha egy olcsóbb változat tökéletesen megfelel a célra, akkor nem feltétlenül kifizetődő a drágábbak közül választani. 

Az Adwa Ad12 egy olcsó megoldás

Amennyiben úgy ítéli meg, hogy egy olcsóbb pH mérő is elegendőnek bizonyul a mérés elvégzéséhez, akkor az Adwa Ad12 remek választásnak bizonyulhat. Az ára nem haladja meg a 10.000 Forintot, pedig a pH mérő mellett 2 db 25 ml-es, egyszer használható kalibráló oldatot is tartalmaz. A mérési tartománya -2,0 és 16,0 között mozog, a pontossága pedig +/- 0,01 pH.

Az Adwa Ad12 pH mérő más konstrukcióban is megvásárolható.

Pár ezer forinttal drágábban tartalék elektródával, 2x100 ml kalibráló folyadékkal is kérhető. Emellett pedig kérhető a mérő előzetes bekalibrálása is, amivel így Önnek már nem kell időt töltenie. Milyen feladatokra lehet használni? Nem titok, hogy a legtöbb mérési feladatra elegendő egy olcsóbb pH mérőt választani.

Az Adwa Ad12 és az Adwa Ad11 is nagy népszerűségnek örvend, sokan ezeket választják a napi szintű mérési feladatok ellátására. Ha röviden szeretnénk magyarázatot adni erre, akkor azt mondhatjuk, hogy azolcsóságuk ellenére nagy tudással rendelkeznek és pontos adatokat szolgáltatnak. A pH érték lényegében azt mutatja meg, hogy az adott oldatban vagy folyadékban mekkora a hidrogénionok aktivitása.

A mérést gyakran végzik el például földben, medencevízben, tápoldatban, ivóvízben, borban, cefrében vagy ételekben. Bármelyikről is legyen szó, az olcsó PH mérők megállják a helyüket és a használatukkal ki lehet nyerni a pontos adatokat. A +/- 0,01 pH pontosságú műszereket laboratóriumi körülmények között is jól lehet használni.