Műszerek típus szerint

Talaj PH mérő, egy igazán megbízható műszer

Amikor a mérés, illetve a mért adatok elemzése, vizsgálata kerül napirendre, akkor nem szabad a véletlenre bízni a dolgot. A megfelelő módon és az arra alkalmas készülékkel szabad csak nekiállni a feladatnak, ellenkező esetben könnyen előfordulhat, hogy az eredmény pontatlan lesz. Ez pedig akár súlyos következményekkel is járhat. A talaj PH mérő tökéletes választás, ha fontos, hogy a kezébe kerülő gép gyors, egyszerű használatot tegyen lehetővé, a kijelzőn megjelenő számok pedig teljes mértékben a valóságot tükrözzék.

Ez egy alapelvárás, hiszen az analízisben tévesztésnek helye nincs. Az általunk kínált modellek kétségkívül professzionális munkavégzésre készültek. A mobil talaj PH mérők remekül használhatók olyan esetekben is, amikor a vizsgálat elvégzése nem bent zajlik, hanem kint terepen. Például, amikor az ivóvíz minőségét kell górcső alá venni, akkor a szakértői csapatnak muszáj kimennie a helyszínre. A kínálatunkban a nagyobb méretű, kevésbé mobilis, de pontosságban ugyanúgy kiválóan teljesítő változatok is beszerezhetők. Bármelyik mellett is teszi le végül a voksát, ha az adott feladatnak és a munkakörülményeknek megfelelően választ készüléket, akkor nem érheti csalódás.

Nálunk középkategóriás termékek közül választhat, amiket megfizethető árakon kínálunk a vásárlóinknak. Gyakran akciós ajánlatokkal is kedveskedünk azoknak, akik minket tisztelnek meg a bizalmukkal. Ha bármilyen kérése vagy kérdése felmerül a talaj PH mérők használatával, tulajdonságaival, árával, a szállítás módjával vagy a garanciával kapcsolatban, az ügyfélszolgálati munkatársaink segítenek.

 

Az oldott oxigén mérő hasznos műszer

Az oldott oxigén mérő a halak szemében valódi megmentő lehet. Általa ugyanis a halastavakban, haltenyészetekben precízen ellenőrizhető és nyomon követhető az oldott oxigén szintje. Ugyanakkor szennyvíz telepeken is jól szolgálhat a készülék, de számtalan, környezetvédelmi célból is alkalmazható. A cseppálló kivitel nyilván nem lehet kérdéses, vízminták elemzése során, de azért vannak egyéb kritériumok is, amelyek elsőbbséget élveznek.

Ha a pontosság biztosított, akkor fellélegezhet

Ahhoz, hogy egy mérőműszer igazi segítőtársává váljon, elengedhetetlen egyrészt a gördülékeny munkavégzés, másrészt az eredményes mérés. A pontosság természetesen nem szenvedhet csorbát. Néhány tizednyi százalék eltérés is komoly problémákhoz vezethet. A titok a hőmérséklet kompenzált, több ponton is állítható rendszerben rejlik. A beépített szenzorok gondoskodnak arról, hogy minden, ami érzékelhető, mérhető adatok képében a képernyőre kirajzolódjon.

Terepen vagy laboratóriumban dolgozik többet?

A mérőműszerek a kivitelük alapján két csoportba oszthatóak. Az egyik az asztali variációk halmaza, a másik pedig a hordozható alternatívák kategóriája. Az egyedi igényeitől, munkavégzési körülményeitől függ, hogy melyik kialakításra érdemes voksolnia. Nyilvánvaló, hogy ha egész nap a laborban dolgozik, és a mintákat is kézhez kapja, akkor nem szükséges mobilizálható eszközben gondolkodnia. Az oldott oxigén mérő, konkrét típustól függetlenül cseppálló, robosztus kialakítású, stramm, strapabíró, EU-ban gyártott és mindennek tetejében nagy tudású eszköz.

Mekkora mértékű beruházást jelent az oldott oxigén mérő vásárlás?

Az elérhető árkategóriájú variációk nem kívánnak Öntől anyagi áldozatokat, miközben funkcionalitás területén kiválóan teljesítenek.