Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Milyen ORP mérők állnak rendelkezésre?

Az ORP mérő használata sok esetben szükségessé válik például uszodákban, haltenyészetekben, hűtőtornyokban. A megfelelő eszközt annak függvényében érdemes kiválasztani, hogy pontosan milyen adatokat szeretne kinyerni a mérés során. Éppen ezért fontos, hogy tudja, milyen lehetőségek közül választhat a vásárláskor.

Kis kézi ORP mérő műszerek

A szükséges analízisek lebonyolítására az egyik lehetséges megoldás a kis kézi ORP mérők használata. Ilyen például az ADWA AD-14 mérő, amivel nemcsak a redoxipotenciált lehet mérni, hanem a PH értéket és a hőmérsékletet is. Amennyiben van otthoni medencéje, akkor ezzel a mérőműszerrel könnyedén meg tudja határozni a víz PH-ját és klórszintjét is. Emellett lúgosított ivóvizek ORP mérése, valamint fertőtlenítő oldatok minőségellenőrzése céljából is ideális választás lehet. Ha a vásárlás mellett dönt, akkor nálunk kedvező áron tudja beszerezni.

Hordozható asztali műszerek

A mérések elvégzéséhez használhat hordozható asztali ORP mérő műszereket is. Az AD8000 típusú PH mérő például remek választás, ugyanis a PH mellett, további négy paraméterről is szolgáltat adatokat. A készletben minden benne van, ami az alapvető lépések elvégzéséhez szükséges. Az ára ehhez képest viszont kedvező, hasonló árkategóriában máshol csak a készüléket lehet megvásárolni a tartozékok nélkül. A mérési eredmények könnyen feltölthetők a számítógépre a további adatfeldolgozás céljából. Nagy pontosságú, precíz értékeket szolgáltat, így akár laboratóriumi körülmények között is lehet használni.

Tartalomhoz tartozó címkék: orp mérés orp mérők