Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Miért érdemes körülnéznie az Adwa webáruházban?

Az Adwa webáruházunk a PH mérésre specializálódott. Nálunk megtalálhatja a különböző méretű és kialakítású mérőeszközöket, amiknek a használatával gyorsan és kényelmesen megkapja a szükséges információkat a kémhatásvizsgálat során. Ezek mellett, más típusú mérőműszerek, teszterek, multiméterek is szerepelnek a választékunkban, illetve a mérések lebonyolításához nélkülözhetetlen tartozékokat is kínálunk.

PH mérők gazdag választékban

Ipari, laboratóriumi környezetben gyakran szükség van a PH mérés elvégzésére. Ennek lebonyolításához nélkülözhetetlen egy megfelelő kialakítással rendelkező mérőműszer, ami garantálja a gyors és kényelmes adatkinyerést. A növénytermesztés, a terménynövelés és a vízvizsgálat során is szükség lehet arra, hogy a szakemberek körültekintően járjanak el és precíz mérések formájában jussanak hozzá az információkhoz. Ugyanakkor otthon is jó hasznát veheti a készüléknek, például a saját kertjének termőföld vizsgálatakor vagy esetleg a medencevíz minőségének leellenőrzésekor. Az Adwa webáruházban sokféle PH mérőt találhat, amiket ipari, laboratóriumi, illetve otthoni körülmények között is használhat.

EC és ORP mérőműszerek

A PH mérőeszközök mellett, az EC és ORP mérőműszerek különböző változatai is helyet kaptak a kínálatunkban. Az EC mérés során az elektromos vagy elektrolitikus vezetőképességről szerezhet pontos adatokat. A vezetőképességből származtatható egyik mennyiség az oldott sótartalom, amit röviden csak TDS-nek szokás hívni. Ennek mérésére szolgáló, úgynevezett TDS mérők is a rendelkezésére állnak. Végül, de természetesen nem utolsó sorban ott vannak az ORP mérők is, amiknek a segítségével az redoxpotenciált lehet meghatározni.

Tartozékok, kalibráló oldatok

Ugyanakkor a gyors és precíz munkavégzéshez szükség lehet néhány tartozékra, kellékre is. Ilyenek lehetnek például az állványok, a mágneskeverők, az elektródák, az elektródatisztító oldatok vagy a kalibráló oldatok. Az Adwa webáruházban ezeket a termékeket is be tudja szerezni kiváló minőségben, ugyanakkor megfizethető áron.

Tartalomhoz tartozó címkék: Adwa Adwa webáruház