Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Ad12 PH mérő, az egyik legnépszerűbb készülék

PH mérésre nemcsak ipari és laboratóriumi körülmények között lehet szükség, hanem akár a mindennapokban is. Ilyenkor jó szolgálatot tehet az Ad12 PH mérő műszer, ami lehetővé teszi a gyors és kényelmes adatkinyerést. Például, amikor meg akar bizonyosodni az otthoni medence vízének a minőségéről, esetleg a tápoldatok, öntözővizek, gyümölcslevek, must, bor, cefre PH értékét szeretné meghatározni.

Egyszerű használat

Az Ad12 PH mérő egyik legnagyobb előnye, hogy egyszerűen, kényelmesen lehet használni. Még azoknak sem okoz gondot a mérés lebonyolítása, akik előtte nem foglalkoztak ilyen feladatokkal. Az alkalmazásához nagy segítséget nyújt a magyar nyelvű kezelési útmutató, ami a termék tartozéka.

Nagyfokú mobilitás

Mivel egy kompakt méretű, kézben fogható mérőeszközről van szó, ezért sokan éppen azért választják ezt, mert bárhova könnyedén magukkal vihetik. Az asztali változatokkal szemben nincs szükség munkaasztalra a használatához.

Precíz mérések olcsón

Az Ad12 PH mérő műszerrel pontos adatokat tud kinyerni. Ehhez képest viszont meglehetősen kedvező áron tudja beszerezni. Ez azt jelenti, hogy nem feltétlenül kell nagy kiadásokba bocsátkoznia annak érdekében, hogy századpontosságú értékekhez tudjon jutni.

Kalibráló oldatokkal együtt is

Webáruházunkban nemcsak külön tudja megvásárolni a mérőműszert. Van lehetőség arra, hogy a kalibráló oldatokkal együtt, csomagban szerezze be, amely esetben elektróda oldat is jár a termékhez. Nézzen körül a kínálatunkban, ha pedig segítségre van szüksége a döntéshez, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Tartalomhoz tartozó címkék: Ad12 PH mérő pH mérő