Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

A pontos tápoldat vizsgálat nem nélkülözheti a profi mérőműszer jelenlétét

A tápoldat vizsgálat egyik nélkülözhetetlen kelléke a mintán kívül, maga a mérőműszer. Rengeteg múlik azon, hogy az oldat milyen forrásból származik, hiszen nagyon nem mellékes a minősége, de a műszer milyenségén áll vagy bukik az analízis sikere.

Fontos szempont az ellenállóság?

Igen. Még akkor is, ha alapesetben laboratóriumi körülmények között kívánja kamatoztatni az eszközben rejtőző előnyöket. A strapabírás egyik megnyilvánulási formája például a cseppállóság, aminek a megléte sem terepen, sem “asztalon” nem lehet kérdéses. A robosztus kialakítás hosszú élettartamot hivatott biztosítani a műszernek. Amely óhatatlanul, a legnagyobb odafigyelés mellett is ki van téve a különböző környezeti hatásoknak, alkalmazás közben. Ezért annyira lényeges a megfelelő mértékű ellenállás.

Mitől válhat felhasználóbaráttá a tápoldat vizsgálatára kiszemelt készülék?

A jól látható, tehát határozottan nagyméretű kijelző az egyik ismérve lehet az okoseszközöknek. Első ránézésre ebben nincsen semmi meglepő vagy különleges. De mélyebben belegondolva, ha nem látja kristálytisztán a tápoldat vizsgálata közben felmerülő értékeket, akkor ez megannyi bosszúságot okozhat Önnek. Arról nem is beszélve, hogy jelentős idő- és energiaveszteséget jelenthet a gyakorlatban. Ez az a “luxus”, amit nem engedhet meg magának. A több ponton kalibrálható, teljes pufferkészlettel rendelkező, hőmérséklet kompenzált mérő kétségtelenül használatra és pontos mérésekre teremtetett. Az EU-ban gyártott eszköz beszerzése több szempontból is gazdaságos döntés. A fent ecsetelt fizikai pozitívumoknak hála, a tápoldat analízis nem ütközhet semmilyen akadályba. Így aztán az elégedettsége, pláne a messziről kiszúrható, pontos eredmények fényében, borítékolható.

Tartalomhoz tartozó címkék: TDS mérés tápoldat