Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

TDS mérés

2020. 10. 13. 09:38:00
A tápoldat analízis elengedhetetlen kelléke a mérőműszer

A tápoldat (függetlenül attól, hogy konkrétan milyen jellegű mintáról van szó) elemzése kellő precizitást igényel. Az analízis sarkalatos pontja a pontosság, ami ha csorbát szenved, akkor a mérések érvénytelenné, az adatok pedig használhatatlanná válhatnak.

2020. 08. 13. 09:00:00
A pontos tápoldat vizsgálat nem nélkülözheti a profi mérőműszer jelenlétét

A tápoldat vizsgálat egyik nélkülözhetetlen kelléke a mintán kívül, maga a mérőműszer. Rengeteg múlik azon, hogy az oldat milyen forrásból származik, hiszen nagyon nem mellékes a minősége, de a műszer milyenségén áll vagy bukik az analízis sikere.

2020. 07. 07. 10:00:00
A precíz TDS mérés lelke a mérőműszer milyensége

A profi TDS mérés elengedhetetlen kelléke a megfelelő mérőműszer. Mi az, amiről azonnal felismerhető az ideális készülék? A pontosság nyilvánvaló szempont, de ez annyira evidens, hogy nem is tekinthető külön kritériumnak. Ha a mérési adatok precizitása megkérdőjeleződik, akkor az egész folyamat kárba vész. Ugyanakkor akadnak egyéb jellemzők is, amelyek segíthetik a választásban.

2020. 07. 02. 11:00:00
Mivel érdemes vizsgálni a vízminőség mértékét?

A vízminőség mérés napjainkban gyorsan, eredményesen, akár hordozható műszerek közbenjárásával is megoldható. Természetesen a laboratóriumi környezetben érvényesülő eszközök is tökéletesen alkalmasak a feladat elvégzésére. Ám sok helyzetben kifejezetten jó szolgálatot tehetnek az ipari kivitelű, hordozható mérők.