Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

orp mérés

2020. 05. 11. 10:00:00
Milyen ORP mérők állnak rendelkezésre?

Az ORP mérő használata sok esetben szükségessé válik például uszodákban, haltenyészetekben, hűtőtornyokban. A megfelelő eszközt annak függvényében érdemes kiválasztani, hogy pontosan milyen adatokat szeretne kinyerni a mérés során. Éppen ezért fontos, hogy tudja, milyen lehetőségek közül választhat a vásárláskor.

2020. 05. 07. 10:00:00
Mi az ORP és hogyan lehet mérni?

Ipari, illetve laboratóriumi környezetben gyakran szükségessé válhat az ORP mérés, amelynek pontos fogalmával sokan nincsenek tisztában. Pedig az uszodákban, a haltenyészetekben, fertőtlenítő szerek ellenőrzésénél, ivóvíz minőségellenőrzésnél olykor nélkülözhetetlenek lehetnek a kinyert adatok. Legyen szó vízfertőtlenítésről, víz csíramentesítéséről vagy klór koncentráció meghatározásáról, az ORP mérés biztosan napirendre kerül.

2020. 06. 05. 10:00:00
Kombinált ORP mérő precíz analízisekhez

A kombinált, platina elektróda a precízen üzemelő ORP mérő lelke. Ez a “részlet” ugyanis kerekké teszi az egészet, a pontos mérési eredmények borítékolásán keresztül. Az elektróda milyensége a sikeresség záloga.