Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Az AD12 pH mérő profizmusról árulkodó tulajdonságai

Az AD12 pH mérő szilikon kupakkal és tároló oldattal kerül forgalmazásra, a maradéktalan biztonság biztosításának jegyében. A népszerűsége folyamatosan nő, ami elnézve a tulajdonságait nem meglepő. A pontosság ugyanúgy a sajátja, mint a könnyű használhatóság. Nemcsak pH, hanem EC és ORP mérésére is alkalmas, azaz nyugodtan nevezhető többfunkciós műszernek.

Az AD12 pH mérő profizmusban verhetetlen

Erre a műszerre túlzás nélkül ráillik az “okos” jelző. Mert az is. Sőt, mondhatnánk úgy is, hogy profi, miközben gazdaságos beruházás, egyben. A kalibrálás néhány gombnyomás után megtörténhet. Pusztán a kijelzőn megjelenő utasításokat kell követnie. Ha véletlenül rossz oldatba teszi a készüléket, akkor az kijelzi a problémát, amit azonnal orvosolhat.

A több ponton kalibrálható, hőmérséklet kompenzált eszköz terepmunkákra specializált. Mivel cseppálló, így a vizes környezet sem okozhat benne károkat. A jól látható kijelzőről egyszerűen és gyorsan leolvashatóak az adatok, ami tovább fokozza a használat komfortosságát. Az EU-ban gyártott termék stramm, strapabíró, ipari kivitelű, szóval bírja a megpróbáltatásokat.

Ahogy fentebb is említettük, a profizmusa megkérdőjelezhetetlen, miközben az ár/érték aránya kimagasló. A vásárlás során egyéb szolgáltatásokat és kiegészítőket is igényelhet. Ha úgy kívánja, előre bekalibráljuk a készüléket, de tartalék elektródát és oldatokat is rendelhet a műszerhez. A bekerülési költségek a fenti bónuszokat is beleszámolva nagyon kedvezőek.

Milyen területeken alkalmazható az AD12 pH mérő?

Az, hogy ez a felhasználóbarát eszköz sokoldalú, megkérdőjelezhetetlen tény. Kertészetekben nélkülözhetetlen társ. A tápoldatok, gyümölcslevek, öntözővíz és talajminták detektálásában az élen jár. Az egészséges életmód hívei megvizsgálhatják az ivóvíz, a tisztított víz, a lúgosított folyadékok pH értékét, de akár egyéb italok, sőt, ételek adatait is kinyerhetik.

Egyszerű, otthoni környezetben is kihasználhatóak AD12 pH mérő előnyei. Az akvárium, a medence vízének analízise pillanatok alatt megoldható. De a hobbi/hivatásos borászoknak sem érdemes mellőzni a cefre, a must vagy a bor pH értékének a megállapításához.

Tartalomhoz tartozó címkék: Ad12 PH mérő pH mérő