Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Adwa PH mérő

2020. 11. 05. 14:13:00
Minek köszönhető az Adwa sikere?

Az Adwa a népszerűségét a megbízható, ugyanakkor elérhető árkategóriájú termékpalettájának köszönheti. A gyakorlatban olyan mérőműszerekre van szükség, amik pontosak, ugyanakkor jó árban vannak.

2021. 08. 31. 16:27:00
A talaj pH mérés - mitől függ a pontos mérés?

A talaj pH mérő a talaj és földminták savasságának a mérésére szolgál.  A talaj mintát hígítani kell desztillált vagy sótalanított (RO) vízzel 1:2 arányban ( 1 rész talaj 2 rész víz). Az így kapott mintában kell megmérni pontosan a pH értéket.Mivel a pH értéket a vízben oldódó sók és savak  (lúgok) határozzák meg, ezért az oldatban mért érték megfelel a talaj pH értékének.

 

2020. 05. 22. 00:00:00
Megéri olcsó PH mérőt választani?

Az Adwa PH mérő azon műszerek közé tartozik, amiket megfizethető áron lehet beszerezni. Mivel az ehhez hasonló készülékek ára akár százezres nagyságrendű is lehet, felmerül a kérdés, hogy érdemes-e az olcsóbbat választani? A válasz elsősorban attól függ, hogy pontosan milyen célra használná a mérőeszközt.