Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Minek köszönhető az Adwa sikere?

Minek köszönhető az Adwa sikere?

Az Adwa a népszerűségét a megbízható, ugyanakkor elérhető árkategóriájú termékpalettájának köszönheti. A gyakorlatban olyan mérőműszerekre van szükség, amik pontosak, ugyanakkor jó árban vannak.

Mit kínálnak az Adwa termékek?

Az 1998 -ban alapított Adwa Instruments a pH, vezetőképesség, ORP, oldott oxigén és hőmérséklet mérésére szolgáló műszerek egyik vezető gyártója a kutatás és az ipar számára. Az Adwa Instruments,  elkötelezett egy világméretű forgalmazói hálózaton keresztül, hogy kiváló minőségű műszereket és szolgáltatásokat nyújtson.

Az ADWA pH mérőkben nagy tudású processzorok vannak beépítve, ezért ezek a műszerek megfelelnek a jelenlegi kor elvárásainak. Az ADWA pH, EC , ORP mérőket az EU-ban gyártják és megfelelnek az EU-s szabványoknak.

Az ADWA termékek között megtalálhatóak az egyszerű egykezes kézi teszterek ( pH, EC vagy ORP ) , a hordozható kültéri mérésekre szánt egyszerű de strapabíró, robosztús mérőműszerek vagy a precíz laboratóriumi asztali műszerek.

Az oldalunkon talált műszereket  nem csak gyári kicsomagolásban kínáljuk, de javasoljuk a felhasználáshoz szükséges minden kiegészítőt tartalmazó készleteket. A TARTOZÉKOK részben megtalálható a szükséges puffer oldatok, tároló oldatok,  csere elektródák és más kiegészitők a mérésekhez.