Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Adwa

2020. 11. 05. 14:13:00
Minek köszönhető az Adwa sikere?

Az Adwa a népszerűségét a megbízható, ugyanakkor elérhető árkategóriájú termékpalettájának köszönheti. A gyakorlatban olyan mérőműszerekre van szükség, amik pontosak, ugyanakkor jó árban vannak.

2021. 08. 31. 16:27:00
A talaj pH mérés - mitől függ a pontos mérés?

A talaj pH mérő a talaj és földminták savasságának a mérésére szolgál.  A talaj mintát hígítani kell desztillált vagy sótalanított (RO) vízzel 1:2 arányban ( 1 rész talaj 2 rész víz). Az így kapott mintában kell megmérni pontosan a pH értéket.Mivel a pH értéket a vízben oldódó sók és savak  (lúgok) határozzák meg, ezért az oldatban mért érték megfelel a talaj pH értékének.

 

2020. 05. 05. 09:00:00
Miért érdemes körülnéznie az Adwa webáruházban?

Az Adwa webáruházunk a PH mérésre specializálódott. Nálunk megtalálhatja a különböző méretű és kialakítású mérőeszközöket, amiknek a használatával gyorsan és kényelmesen megkapja a szükséges információkat a kémhatásvizsgálat során. Ezek mellett, más típusú mérőműszerek, teszterek, multiméterek is szerepelnek a választékunkban, illetve a mérések lebonyolításához nélkülözhetetlen tartozékokat is kínálunk.

2020. 06. 09. 10:00:00
Az Adwa kínálta minőség bárki által elérhető

Az Adwa sikere a készülékek eredményességének köszönhető. Miben mutatkozik meg egy mérőműszer kiválósága? Nos, elsősorban a pontosságában, másodsorban pedig, a kezelésére vonatkozó jellemvonásokban.

2019. 12. 21. 21:39:39
pH üveg membrán – a pH elektródák kulcsfontosságú része

A stabil és pontos pH mérés nagyon fontos feladat mind a laboratóriumi, úgy az ipari, mezőgazdasági pH mérések során. A pH szenzorok legfontosabb része a pH érzékeny üveg membrán. Lényegében ez a speciális üvegből készült nagyon vékony kis membrán biztosítja azt az óriási pH érzékenységet, amely 14 nagyságrendi H+ - ion koncentráció változást is képes követni ( 0-14 pH között).

Ez a cikk bemutatja a pH üveg membránok főbb paramétereit, amelyek kihatással vannak a teljes pH elektróda szenzor pontosságára.