Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

A talaj EC mérő a vezetőképesség meghatározás bajnoka

Pontosság, hatékonyság, kezelhetőség - ezen a 3 területen kimagaslóan teljesít a talaj EC mérő. Kellhet ennél több az elégedettséghez? Igen, akadnak még olyan paraméterek, amik fokozhatják az alkalmazás komfortosságát. Nézzük, melyek ezek!

A talaj EC mérő hordozható vagy asztali kivitelben nyújt többet?

Mindkét esetben azonos technológiai színvonallal számolhat. A magas minőség mindkét kialakításnál alapvető, és nem szenved csorbát. Tehát, ha röviden kellene megválaszolni ezt a kérdést, akkor bátran elmondható, hogy mind a laboratóriumi környezetre, mind a terepviszonyok tolerálására specializált eszközzel egyaránt jól járhat.

Az egyedi igények azok a tényezők, amik meghatározhatják, hogy melyik kivitelre érdemes voksolnia. Ha alapvetően nincsen laborhoz kötve, és a mintavételek elemzését a helyszínen is meg tudja oldani, akkor nem vitás, az ipari kivitel a helyes választás. Ám, ha főleg a laboratóriumban tevékenykedik és analizál, akkor az asztali kialakítás preferálása a nyerő elhatározás. Ami minden esetben biztosított, az a pontosság, a több pontos kalibrálhatóság és a hőmérséklet kompenzáltság.

Az EC adataiból ráadásul pillanatok alatt kiszámolhatóak a TDS-re vonatkozó értékek. A kialakítás milyenségétől függetlenül elmondható, hogy a készülék robosztus, stramm, strapabíró, cseppálló, azaz a környezeti hatásokat kitűnően viseli. Az EU-ban gyártott termék gazdaságos beruházás, mivel nemcsak a pontos mérések, hanem az ár/érték arány terén is kimagaslóan teljesít.

A talaj EC mérő kizárólag szakmai körökben használható?

Nem. Ha az otthonában hasznát veszi az eszköznek, mert szeret kertészkedni például, akkor nem kérdés a választásának a helytállósága.

Tartalomhoz tartozó címkék: EC mérő talaj ec mérő