Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

A digitális multiméter a mérésben nem ismer lehetetlent

A digitális multiméter a sokoldalúságának köszönhetően, egyetlen műszertestben több mérési megoldást egyesít. TDS, EC vagy pH? Bármelyik analízis kivitelezhető, egyetlen precíz eszköz közbenjárásával. Asztali és hordozható variáns is marokba fogható, szóval a terepmunkák és a laboratóriumi feladatok sem jelenthetnek kihívást.

Miről ismerhető fel a profi multiméter?

A jó minőség sarokköve a nagy tudás, és a tudást óvón védelmező, robosztus géptest kialakítás. Az EU-ban gyártott, tehát az előírt szabványoknak maradéktalanul megfelelő eszköz cseppálló, strapabíró. Pontosságban nem ismer tréfát. Több ponton kalibrálható, hőmérséklet kompenzált tehát a professzionalitás a kvalitások szintjén is garantálható. A teljes puffer készlettel rendelkező típusok ráadásul megkönnyítik a használat perceit. A felhasználóbarát jellemzőknek hála, az “okos”, mint jelző az esetükben joggal alkalmazható.

Asztali vagy hordozható digitális multiméter?

A kérdés már csak az, hogy laboratóriumi körülmények közé keres optimális mérőműszert, vagy ipari kivitelű darabban gondolkodik? Ha többnyire terepen dolgozik, akkor a dilemma el is dőlt: utóbbi a helyes választás. Viszont, ha a mintákat szívesebben elemzi a laborban, akkor előbbi variáció az ideális. A terepviszonyok közepette is helytálló digitális multiméter ipari kialakítása borítékolja az ellenállóságot. Mindegy, hogy éppen szakad az eső, vagy tűz a Nap, a készülékben nem tehetnek kárt a környezeti hatások. Az egy kézzel is kényelmesen megfogható géptest munkára, mérésre, analízisre teremtetett. Az asztali alternatíva a négy fal védelmében, nyugalmában komótos tempóban alkalmazható, zavaró tényezők nélkül. Így aztán több időt is eltölthet egy-egy minta elemzésével, ha éppen úgy látja jónak, szükségesnek. A választás szempontjából kizárólag az egyedi igények és a jelenlévő, megszokott környezeti tényezők a mérvadók.

A digitális multiméter sikerének záloga a kalibrálás

Ahhoz, hogy a kiszemelt műszer megfelelően működjön, roppantul lényeges a kalibrálás. A különböző mintavételekhez való alkalmazkodásban rejlik a készülék méréseinek eredményessége. A nagy kijelzővel, ezáltal jól látható képernyővel rendelkező modellek egyszerűen és gyorsan paraméterezhetőek. Innentől kezdve pedig semmi sem állhat a pontos mérések útjába.