OSH-12-01 pH elektróda hús és kemény-sajt pH mérésére

OSH-12-01 pH elektróda hús és kemény-sajt pH mérésére
A húsok pH méréséhez megfelelőhús pH elektródára van szükség. Az OSH-12-01 kombinált pH elektródát különböző kemény, puha, lágy vagy folyékony közegű anyagok pH mérésére tervezték. Az OSH-12-01 alkalmas friss hús ( nem befagyasztott állapotu) , gyümölcsök, kemény és lágy sajtok pH mérésére. A kemény anyagokban javasolt egy lyukat szúrni ( bevágni) előzetesen, de az elektróda rozsdamentes acél kés pengéi is segítik a behatolást a húsba.

95.250 Ft (75.000 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Villámgyors szállítás

Csapatunk azon dolgozik, hogy megrendelése már akár másnapra megérkezzen önhöz. Ha sürgős a megrendelése, kérem hívjon fel minket, és egyeztetünk a lehetőségekről!

Gyártói minőség és raktárkészlet

Az ADWA pH mérők mögött egy nagyon nagy múltú elektrokémiai műszereket gyártó csapat van, amelyik már több tíz éve piacvezető a pH mérők piacán.

Segítünk ha elakadtál

Kollégáink több mint 20 év tapasztalattal segítenek a méréseihez leginkább illeszkedő készülék kiválasztásában. Keressen minket bizalommal!
OSH-12-01 pH elektróda hús és kemény-sajt pH mérésére
95.250 Ft (75.000 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

TECHNICAL DATA
Measuring range 0 ÷ 14 pH
Temperature range (for periodical use) 0 ÷ 70 °C
(for continuous use) 0 ÷ 60 °C
Membrane resistivity 100 ÷ 200 MΩ
Zero point 7,0 ±0,5 pH
Reference cell Ag/AgCl
Reference electrolyte 4,0 M KCl saturated AgCl in gel
Diameter of the narrow part 6,0 ±0,5 mm
Diameter of the wide part 12,0 ±0,5 mm
Length of the body 120 ±5 mm
Body material glass
Junction material ceramic
Sealing ring material silicon
Length of the cable 0,8 m
Connector BNC-50
Housing stainless steel knife
Handle plastic
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek